Een prachtige pony én een
belangrijk goed doel: MS Research

Rudolph is met veel succes geveild voor 13.500 euro. Deze ontzettend mooie opbrengst wordt volledig gedoneerd aan het goede doel MS Research. Bedankt aan iedereen die heeft mee geboden en deze veiling voor het goede doel mogelijk heeft gemaakt!

In samenwerking met Horse ET biedt SK Auction deze fantastische kindervriend Rudolph ter veiling aan. De opbrengst van deze eyecatcher wordt volledig gedoneerd aan het goede doel MS Research, en daarmee slaat de koper een dubbelslag.

Stichting MS Research is de organisatie die wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van en oplossing voor multiple sclerose (MS) financiert en stimuleert. In Nederland krijgen jaarlijks 25.000 mensen met deze ziekte te maken en wereldwijd zelfs 2,8 miljoen mensen. Door de inzet van MS Research wordt hun diagnose verbeterd, wordt het ziekteverloop beter in kaart gebracht en gaat de kwaliteit van zorg voor mensen met MS vooruit. De stichting ontvangt geen overheidssubsidie is en dus volledig afhankelijk van particuliere giften. Een prachtig goed doel én een prachtige pony: bieden maar!

Bekijk de website

CONTACT

  • Suus Kuyten: +31 (0)6 55 68 54 04

  • Harrie Wiering: +31 (0)6 23 23 93 96

  • info@suuskuytenauctions.com

  • Heidelaan 4
    3755 MT Eemnes
    Nederland